miercuri, 20 aprilie 2011

IMAGINI VIDEO SOCANTE!!



Aceasta este dovada si raspunsul de ce nu a mai trimis NASA nimic   pe luna.
sintem monitorizati de pe luna de extraterestri...probabil ca va fi curand o invazie direct de pe luna.
 





Trupul unui extraterestru, gasit in Siberia langa un OZN. VIDEO

autor: The Telegraph | acum 19 ore 26 minute 
extraterestru
Intr-un filmulet postat pe Youtube se vad ramasitele a ceea ce pare a fi un extraterestru. Trupul fara viata a fost gasit in Irkutsk, Siberia, si a devenit o senzatie pe internet, strangand milioane de accesari.
    Imaginile, despre care multi cred ca nu sunt adevarate, au fost filmate recent, in orasul Irkutsk, din apropiere de Laicul Baikal, Rusia. In video se vede un localnic care ii arata cameramanului o pata in zapada de la marginea unei paduri, unde sustine el ca ar fi ramasitele unui extraterestru, o creatura micuta care a ramas fara un picior.
    Creatura arata ca un personaj din filmele de la Hollywood, cu craniul mare, ochi bulbucati si un trup mic si rosiatic.
    Unul dintre barbatii care apar in filmulet poate fi auzit facand un comentariu in limba rusa in care spune ca trupul extraterestrului a fost adulmecat de un caine.
    Filmuletul nu face altceva decat sa alimenteze teoriile conspiratiei legate de prabusirea navelor extraterestre in zona. Incidente cu obiecte neidentificate nu sunt deloc necunoscute in zona, iar unii dintre cei care au vazut filmuletul actual au facut speculatii cum ca armata rusa nu ar fi curatat cum trebuie locul in care o nava spatiala extraterestra s-ar fi prabusit, lasand in urma si trupul gasit acum.
    Video-ul a fost facut public dupa ce localnicii au povestit ca au vazut luna trecuta lumini stralucitoare de culoare portocalie pe cer, unul dintre martori reusind sa inregistreze momentul pe telefonul mobil. Cel putin una dintre televiziunile nationale au relatat despre acest incident, sub titlul: “oaspeti nepoftiti”.
    "Descoperirea" aminteste de celebrul caz Roswell, din 1947, atunci cand o nava extraterestra ar fi cazut pe Pamant, iar ocupantii ar fi ajuns obiect de studiu pentru oamenii de stiinta.
    Autopsia de la Roswell





    SURSA F.B.I: Dosare OZN desecretizate: FBI ar fi facut disectii pe extraterestri
    FBI confirma existenta extraterestrilor: Au haine metalice si masoara 91 cm
    • senzatie (19.04.2011, 23:43)
      ba stati linistiti ca daca era extraterestru nu sar fi apropiat nimeni de zona aia imd izolau zona
    • Paul (19.04.2011, 23:33)
      mai voi numa stiti sa criticati..... daca nu ati observat .... "omuletzu" ala mic ..... nu are un picior si este mort.... daca traia , se misca , iar noi ca specie ... de felul nostru suntem curiosi ... ne bagam nasu peste tot sa vedem sa aflam orice sau chiar totul ...... normal ca omul la filmat de aproape pentru ca a vazut ca nu misca si s`a gandit ca e mort , desteptiilor .... eu cred in extraterestrii , fiecare are dreptu sa creada in ce vrea ... o sa vedeti cand o sa dezvaluie cei de la nasa multe lucruri ....pe baza asta , pentru ca oamenii stiu prea multe deja si nu mai e nimic de ascuns , atunci o sa aveti niste fetze cascate ..... o seara placuta in continuare
    • ciobix (19.04.2011, 23:26)
      ma a dreacu creatura aia asa neajutorata, a stiut sa ajunca din alta galaxie sau sistem solar pana aici si aici a murit de frig :) interesant
    • anonim (19.04.2011, 23:20)
      astea sunt facaturi
    • arr (19.04.2011, 23:20)
      prosti e extrateresti estia, nu stie ca in siberia e frig, nu a luat si el un chilot sa traga pe el asa nud prin siberia?

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu